TAVOITTEET

Tavoitteet 2022 olivat:

OMAT

-Selkeyttä

Luulen, että olen aika hyvin onnistunut tässä. Toki voisin olla parempi, selkeämpi ja keskittyneempi. Mutta sanoisin, että olen silti kehittynyt tänä vuonna.

-Kisajännitystä

Joskus kesällä menin rikki eikä jännittänyt yhtään parissa kisassa. Kiurun kisoissa ei myöskään, eikä edes kiinnostanut ne kisat. Mutta viime kisoissa oli pieni jännitys jo eli täytyy yrittää pitää jännitystaso siinä.

-Reissuja koirien kanssa

Tämä kyllä on täyttynyt myös hyvin. On ollut laavureissuja, päiväretkiä, monen päivän vaelluksia ja muuten vaan monen päivän retkiä. Lapinreissu ja kanjoni mielessäni yhä.

NAAKKA

-Perusasento, seuraamisen alkeet

Vaikka tein tästä seuraamisesta taas hirveän ongelman (lähinnä tapa millä sen opettaisin), niin tämäki on kylllä täyttynyt. Siitä tulee hieno!

-Leikkiä

En oo varma tarkoitanko tällä leikkiä ihmisen kanssa vai mitä, mutta voin kertoa että Naakka on vuonna 2022 leikkinyt kyllä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

-Näyttelyitä

Tää on kyllä täyttynyt enemmän kuin olin ajatellutkaan. Ajattelin, että pari pentunäyttelyä, pari näyttelyä suomessa. Nykyään hänen nimensä edessä on näyttelytittelirivi FI JMVA LV JMVA LT JMVA BALTJV-22 HeJW-22 PMJV-22 JV-22. Naakka rakastaa ihmisiä, se pitää näyttelyistä ja mitä enemmän siellä on katsojia niin sitä paremmin se menee kehässä. Toki hän myös haluaa välillä vähän villiksi heittäytyä, mutta se sallittakoot.

-Temppuja (koiratanssia ajatellen)

Tämä on toteutunut, mutta olisin voinut opettaa enemmän. Vaikka eipä tässä kiire ole.

KIURU

-Seuruu kuntoon nyt vihdoin sekä paikkista treenaamaan

No seuruu ei ole täysin kunnossa, mutta menty niin rutkasti eteenpäin kyllä! Paikkista on pystytty myös treenaamaan hyvin. Nuorena se oli sille hyvin vaikeaa, koska se halusi olla koko ajan liikkeessä. Vähän aikaa ja nyt hän on hyvin hieno vaikka tekemistä vielä riittää.

-Jotkut kisat, ehkä jopa RTK1? Edes joku mölli jossei muuta!

Ruun kanssa käytiin kaksi virallista kisaa kokeilemassa pistein 99p 2.sija ja 97p. Viimeisestä jäi tosi paska fiilis ja pitkään olin itselle vihainen, että miksi edes menin sinne. Mutta oon päässyt sen yli. Tässä vielä opitaan miten kisoissa toimimme yhdessä ja nyt tiedän et jos ei ole itsellä motivaatiota ni ei se ainakaan kisaamalla tule. Mölleissä se kävi kanssa ennen virallisia kisoja ja ne meni ihan ok. Meillä oli myös kolmannet, mutta jouduin perumaan ne kun iski korona, joten RTK1 jää odottelemaan.

-Ilmaisu kuntoon

En ole varma edes mitä lajia tässä tarkoitan, mutta oon kyllä treenannut kaikkiin, mikään ei kyllä ole kunnossa.

-Ohjelma valmiiksi

Ohjelma valmiina, mutta Kiuru päätti että on mielummin HTM-koira..

MANA

-RTK3

Tätä ei ehditty saavuttaa kasvaimen takia, mutta yhdet viralliset käytiin tekemässä ja taidot testaamassa.

-MES-juttujen viilaamista

Tämä on toteutunut, hänestä tulee vielä hieno!

NARRI

-1 valiotulos

Ei tullut ja en edes kyllä muistanut että tää on tavotteissa kun se ei sillee oo ollut mun kisatavotteissa

-Maltillisesti kisoja

Tämä toteutui hyvin eikä yhtään kisaa ollut liikaa.

-Kisoissa alkuradasta siisteintä

Tässä ollaan kehitytty ja etenkin viime kisoista jäi niin maailman siistein fiilis, kun se lähti innokkaana välittämättä mistään mitään ja siellä vaan tehtiin hommia yhdessä. Toki muuten sitten tehtiin kaikenlaisia virheitä ja testasin sitten radalla yhtä asiaa joka maksoi pisteissä -13 mutta en voi testata noita treeneissä joten no can do. Voi kuulostaa hassulta maksaa 30e jotta pääsee kokeilemaan/treenaamaan kisoissa, mutta me tarvitaan se kisatilanne (itteni takia). Möllit ei ole niitä meille.

-Kontrollia putken ja hypyn suhteen

Noh.. Jos muistan olla skarppi ni menee ihan jees. Jos en muista ni..

TAVOITTEET 2023

Oli hyvin vaikea keksiä tavotteita jostain syystä seuraavalle vuodelle.

NARRI

-Rallyjuttuja jatketaan ja maltillisesti kisataan. Jos valiotulos tulee ni olis kiva, mutta ennemmin haluaisin että voitaisiin mennä radalla hyvillä mielin.

-Koska Narri on tylsistynyt rallytehtäviin voitaisi ihan vaan treenaamisen ilon vuoksi katsoa muiden maiden kylttejä ja tehä jotain ylläreitä.

MANA

-Manan ainoa tavoite on, että se tulisi kuntoon.

-Mihinkään kisoihin se ei pääse varoaikojen kanssa ensvuonna, mutta jatkamme rallyn ja koiratanssin treenaamista. Tänä vuonna aloitettiin toko ja vitsit miten kivaa sitä on Manan kanssa tehdä! Niin eri ongelmat mitä muilla aikaisemmilla on ollut, joten keksittävä uudet jutut. Sitä siis treenaamme myös.

KIURU

-RTK1 vois olla ihan jees, voisin myös opettaa ylempien luokkien juttuja

-HTM salojen tutkimista ja opettamista, suunnitella ohjelma sille ja ehkä kokeilla käydä kisoissa/mölleissä. Muutenkin positioita ja seuraamista. Niihin voitais keskittyä ensvuonna!

-Tänä vuonna olin jotenkin tosi vähän motivoitunut maastolajeista, mutta ehkä ensvuonna voitais yrittää taas aktivoitua?

NAAKKA

-Hän voisi käydä kokeilemassa junnuvalioitua Virostakin ennen kuin junnuikä on ohi. Ehkä ihan aikuisvaliokin Suomessa, kun on täyttänyt 2v. Muuten en ole suunnitellyt näyttelyrintamalla sille sen enempiä tavotteita.

-Luustokuvat

-Koiratanssiohjelman loppuun hiominen ja olis kiva käydä jossain mölleissä sen kanssa!

-Rallyn alkeita, seuraamista

TEYSA

-Ei ole mun koira, mutta vähän noin niin kuin lainakoira! Tämän vuoden tavoitteeki asetan RTK2!

Lopuksi mun motto, joka toimi tänä vuonna erityisen hyvin!

”Struggling does not mean you are failing.”

Mutta ehkä suurin toive on se, että he kaikki olisivat täällä vielä monen monta vuotta. Mun tää vuosi on ollut suoraan sanottuna kamala, paska, stressaava ja oon monesti miettinyt mitä oon tehnyt edellisessä elämässä ansaitakseni tän kaiken. Mutta he on syy, miksi olen jaksanut porskuttaa päivästä toiseen ja ansaitsevat kyllä kaiken. 💙💜💛🧡

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s