Tyki

Kuvan ottanut Sini Korhonen

Kuvan ottanut Sini Korhonen

TYKI

23.05.2009-14.04.2015

Emä: Rottweiler

Isä: Welsh Corgi Cardigan

Ystävien kesken Corgweiler

Terveys: D/D tai D/E lonkat, kyynäristä ei sanottu juuta eikä jaata, mutta terveet ne ei olleet ja selkä oli terve. Nivelrikkoa kyynärissä ja lonkissa.

”If you treat me well, love me and hold me. If you come for me always, if you’re loyal to me, then know that I’ll be the best dog you can ever have. I’ll be there waiting for you every time you must go. I will love you, only you. I’m your loyal friend who will protect you and your home and when you’re sad and hurt, you can hug me all night.

Tyki syntyi 23.05.2009 Porvoossa. Olin jo pitkään toivonut koiraa ja kotona asuvana sain vanhemmat sitten viimein suostuteltua oman koiran hankintaan. Sitten aloin etsimään koiraa, silloin ei ollut oikeastaan väliä olisiko koira rotukoira vai sekarotuinen. Halusin koiran, jonka kanssa voisi harrastaa. Törmäsin sitten ilmoitukseen koiranpennuista. Lähetin mailia kysellen mitä rotuja pennussa oli ja vastauksen mukana sain kuvan, johon olin ihan myyty. Siinä oli pieni pentu, selällää tapittaen silmät suurina.. Vaikken koiraa ulkonäön perusteella valitsekaan, on koiran silti miellytettävä silmää. En voisi esim. mitään valkoisia pieniä puuterihuiskuja tai pikkusia lyttykuonoja ottaa vaikka olisivat miten ihania luonteeltaan, koska en pidä niiden ulkonäöstä.

tyki5Joka tapauksessa tutustuin rotuihin, tai lähinnä tuohon corgiin, koska rotikoista tiesin entuudestaan  ja olin vakuuttunut että tämä oli etsimäni koira. Kerroin haluavani harrastaa koiran kanssa, ei tarvitsisi kilpailla, kunhan saisi vain jonkun harrastuksen. Ja molemmat roduthan on sellaisia että harrastaa voisi vaikka mitä.

Heinäkuun loppupuolella kävimme siis hakemassa pienen Tyki-pennun kotiin. Automatka sujui hyvin, ei vinkunut tai piipannut. Istui vain sylissä nätisti ja nukahtikin siihen sitten. Näin alkoi yhteiselämämme Tykin kanssa, enkä kadu hetkeäkään valintaani!

Kuvan ottanut Sini Korhonen

Kuvan ottanut Sini Korhonen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s