Mana

e368f84564498cc31f0cebb0064ec25bMANA – FI MVA EE JMVA HeJW-17 PMJV-17 JV-17 RTK1 RTK2 Malacath

s. 04.07.2016

Emä: Alma

Isä: Vaalebjønn’s Ns Nikko

Terveys: Lonkat C/C, Kyynärät 0/0, selkä LTV0, VA0, Polvet 0/0, Silmät terveet, MyDogDna geenitestattu

”Every part of this reminded me how your heart met mine.”

Noin seitsemän vuoden odotuksen jälkeen tässä se on. Mun näyttelypuudeli. Sattumalta juurikin se ”musta uros” jonka sanoin haluavani. Mana on osaomistuksessa.

Olen aina pitänyt Tulhusta paljon ja mitä enemmän sen kasvua sain seurata ja sen kanssa harrastella, sitä enemmän kasvoi päätökseni, että tuosta nartusta sen pennun haluan ja astutusreissulla pääsin näkemään uroksen, joka ei ollut ollenkaan paha. Saatoin vähän salaa ihastua siihen. 😀  Tähän elämäntilanteeseen sopi paremmin uros kuin narttu, jonka takia nyt sitten tuli se ”musta uros”.

On hyvin erilaista saada seurata pennun syntymää ja asua niiden kanssa 5 viikkoa, kuin katsella kuvia ja videoita, käydä kerran katsomassa ja sitten hakea pentu. Osallistua niiden arkeen ja päästä tekemään niiden kanssa asioita ennen kuin se oma pentu sieltä paljastuu. Vaikka olihan se jo alusta asti ”selvää” että juuri tämä jää mulle. Se oli rauhallinen, mutta ei rauhallisin. Mana on osoittautunut hyvin itsenäiseksi eikä se tarvitse mua tai muuta laumaa mihinkää ja tämä on ihan uutta ja ihmeellistä mulle itselle.

Manalla on aivan hirmuisen suuri riistavietti, katsotaan mitä siitä saadaan leivottua. Näyttelyiden lisäksi tän kans olis tarkoitus kokeilla erilaisia harrastuksia vaikka sen mielestä näyttelyt on ihan ykkösjuttu. Ollaan kokeiltu jälkihommia, rallya ja tokoa.

manasert

Tallenna

Tallenna