Narri

nappa7NARRI – AD RTK1 RTK2 RTK3 RTK4 Coworker’s Was It I

s. 04.05.2015

Emä: Young and Restless Rough Eagle

Isä: Ardiente Cinco Jotas

Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selkä VA1 (vika kylkiluupari puuttuu) LTV0, silmät terveet, MyDogDna geenitesti otettu

Narri on suorittanut heinäkuussa 2017 Kiva Koirakansalainen-testin hyväksytysti.

MH suoritettu.

“I was never really insane, except upon occasions when my heart was touched.”

Tämä pieni paimen haettiin Ruotsista minulle ja ystävälläni on jalostusoikeus pentuun, mikäli se osoittautuu terveeksi ja kaikin puolin passeliksi jalostusta ajatellen. Kaikki alkoi joskus, kun mietin toista harrastuskoiraa Limen rinnalle. Halusin himpun verran aktiivisemman koiran kuin mitä Lime on. Katselin sitä bordercollieta ja kävin tutustumassakin. Vaikutti kivalta rodulta, vaikkakin sen terveydessä oli seikkoja jotka mietitytti paljon. Sitten toisesta huoneesta syöksyi pieni paimen ja oli pakko kysyä mikä se on. Australianpaimenkoira. ”Onko niitä tuon näköisiäkin?” Rotu oli tuttu, mutta sen hylkäsin puhtaasti ulkonäön perusteella. Olin vain googlaillessa törmännyt siihen massiiviseen, melkein jotain nöffiä muistuttavaan koiraan, jolla on karvaa aivan kamalasti. Lähdin tutustumaan sitten uudestaan tähän rotuun, katselin eri vaihtoehtoja, tutustuin tuohon huoneesta tulleeseen koiraan paremmin. Tuo koira oli Vuk. Olen käynyt sen kanssa pitkiä koko päivän mittaisia lenkkejä, treenaillut sen kanssa, hoitanut sitä, aksannut sen kanssa. Se on niin mahtava koira, että ajattelin vain kuinka minun on saatava samanlainen itselleni. Siitä se lähti. Odotin Vukin pentua, mutta se ei tullut koskaan tiineeksi. Narrin isänä onkin sitten Vukin veli. Aika näyttää mitä tästä kuoriutuu.

napaseiso2

Harrastuksina kokeillaan tällä hetkellä tokoa, rally-tokoa, agia, hakua, jälkiä (metsä ja veri ovat mulle tutummat ja niitä on tehty, tahtoisin peltoakin kokeilla jossain vaiheessa), viesti ja nosework. Eli perus ”täytyy kokeilla kaikkea”. 😀 Oon maltillisesti tehnyt kaikkea, ettei tehdä liikaa. Aika näyttää mitkä meille jää ja mistä koira nauttii eniten. (Tällä hetkellä sen laji tuntuu olevan toko, harmi etten itse tykkää siitä niin paljoa.. :D)

narri05

Tallenna

Tallenna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s