Lime

lime2 (3)LIME – Azuricoyotes Niva Harmony

s. 13.08.2011-11.04.2017

Emä: Niva van de Kibi

Isä: Working Flame First Nitro

Terveys: Lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä SP0, LTV1, polvet 0/0, silmät terveet

MH suoritettu. LTE +119 +++

”Dogs give their human companions unconditional love and are always there with an encouraging wag of the tail when they are needed. The dog is indeed a very special animal.”

Kun ajatus harrastuskoirasta saattoi toteutua, lähdin etsimään sopivaa koiraa.  Katselin rotikoita, corgeja, heelereitä, saksanpamenkoiraa, kelpiekin oli mielessä pitkään ollut, mutta holsku vei voiton. Eksyinkin sitten Sannan sivuille ja sielläpä oli pentue, josta etsi narttu sijoituskotia! Narttua olin suunnitellutkin ja niinpä siinä tuli mailia vaihdettua jokusen aika ja viimeinkin saatoin iloita siitä, että minulle tulis pentu! Odotus oli tuskaista, mutta niinhän se aina on ;] Palkinnoksi pitkästä odotuksesta sain oksennukset syliini.

Kuvan ottanut Sanna Korhonen

Kuvan ottanut Sanna Korhonen

Lime on osoittautunut juuri sellaiseksi kuin haaveilinkin. Se touhuaa aina innolla kun jotain tehdään ja osaa rauhoittua kun mitään ei tehdä. Se ei turhia häsellä ja räksytä. Se on ehkä enemmänkin juuri minun koira, kuin kenenkään muun vaikka sillä on ollut muutakin ihmisperhettä ympärillä koko ajan. Lime tulee yleensä ulkona toimeen toisten koirien kanssa. Ihmisistä se ei aluksi juuri välitä, mutta pian sieltä kumpuaakin jotain pehmeää ja raidallista syliisi ennen kuin huomaatkaan. ;D  Sisälle se ei tuntemattomia päästä, jos sille ei tee selväksi että he ovat taloon tervetulleita. Lime rakastaa vapaana juoksemista ja oikea riemun aihe ovat pallot, mitä enemmän sen parempi! Myöskin vesi ja uiminen on hirmukivaa. Jos Lime jostakin ei tykkää, niin sitten yksinjäämisestä!

IMG_5235Limen kanssa harrastellaan tällä hetkellä rally-tokoa, tokoa, pk-jälkeä sekä mejää. Agility jäi harrastuksista pois Limen jumiutumisen takia. Ei ole väliä kuinka hyvin se on lämmitelty tai muuta, se jumiutuu tosi herkästi ihan pelkästä vapaana juoksentelustakin. Peko ja haku jutut jäivät myös pois, koska Limeä ei ihmiset juuri kiinnosta ja se tuntui noita tekevän vain koska minä halusin.

limerun

Tallenna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s